Bygga nytt hus i Ale

Bygg & Interiör Ale AB

Behöver du hjälp med att bygga nytt hus?

Välkommen till Bygg & Interiör i Ale AB, vi kan allt för att bygga nytt hus. Vi är en byggfirma med bred kompetens inom som du hittar i Ale strax utanför Göteborg. Vi har mer än 25 års erfarenhet i företaget och en bred kompetens när det gäller allt som har att göra med att bygga nytt hus och renoveringsarbeten. Vi är specialister på att bygga i trä och samarbetar med duktiga underentreprenörer som hjälper oss med allt annat.

Experter på nyproduktion

Om du eller ditt företag står inför ett projekt som innebär att ni ska bygga nytt hus är det oss ni ska höra av er till. Vi har kompetens inom allt som har med nybyggnation att göra och är certifierade trähusbyggare. För att föra ert projekt från start och hela vägen till mål har vi nära samarbeten med duktiga underentreprenörer för kakel, rör, el, betong och måleri.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bygg&Interiör Ale AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Bygga nytt hus i Ale

Vill du komma igång med ert projekt?

Kontakta oss med dina idéer

Om du vill besöka oss så hittar du oss på Rishedsvägen 226 i Alafors utanför Göteborg. Om du vill diskutera ett kommande projekt är du välkommen att besöka oss där. Enklast är det förmodligen att kontakta oss via mejl eller telefon på info@biaab.se respektive telefonnummer 070-656 13 27.

Våra tjänster

I vårt team finns kompetens både att bygga helt nytt och renovering. Vi bygger både från grunden, så kallat lösvirkehus och monteringshus. Vi utför också renoveringsarbeten av alla slag samt om- och tillbyggnader. Vi kan också hjälpa dig att montera kök, lägga golv samt bygga till en altan till din villa eller ditt fritidshus.

Våra tjänster

Nyproduktion - Bygg&Interiör Ale AB

Nyproduktion

Monteringshus - Bygg&Interiör Ale AB

Monteringshus

Om och Tillbyggnad - Bygg&Interiör Ale AB

Om och Tillbyggnad

Renovering - Bygg&Interiör Ale AB

Renovering

VILL DU VETA MER OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Kontakta oss!

Kompetens

Du kan välja oss med gott samvete

För oss är det viktigt att ta hänsyn till vår gemensamma miljö i varje led av våra arbeten. Det gör vi dels för att vi själva tycker att miljöproblemen förtjänar att stå högt upp på agendan, dels för att du som kund ska kunna välja oss med gott samvete. Av det skälet tar vi alltid miljön i beaktande när vi fattar beslut. Det gäller när vi köper in nya material såväl som när vi tankar våra bilar.

Hör av dig till oss

Har du en idé kring nyproduktion av hus eller behov av större renovering? Hör av dig till oss med alla idéer så diskuterar vi hur vi bäst tar ditt projekt från idé till verklighet. Vi tror på att det bästa sättet att tillgodose kundens behov är att komma fram till exakt vad som krävs i nära dialog. Därför uppmuntrar vi till att ni tar kontakt med oss. Inga frågor är för små eller stora för att tas på allvar. Vi är stolta över att vi tillsammans med våra samarbetspartners har kompetens så det räcker och blir över för att ta stora såväl som små projekt från fröet av en idé till verklighet.